2017-09-11 06:18:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Az este izgalmasan alakul

Napi horoszkóp szeptember 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold csak este lép az Ikrek jegyébe, de már ma is előrelépést tehet egy ügyben, amin már hosszabb ideje dolgozik. Az este izgalmasan alakul, váratlan híreket kaphat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold napközben még a Bika jegyében áll, kedvezőtlen fényszögben a Merkúrral. Nem is tudja, hogy mihez fogjon először. Ne pánikoljon, azzal csak még jobban összezavar mindent. Délután nagy segítséget kaphat valakitől!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma könnyen szétszórttá és figyelmetlenné válhat, és így nehezebben jut egyről a kettőre. Ha tudatosan rövid pihenőket tart munka közben, akkor a dolgai végére érhet, és estére úgy feltöltődhet energiával, hogy még a lakását is villámgyorsan kitakaríthatja.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Elsimíthat egy családi konfliktust, ha kellő tapintattal áll hozzá. Nagy tapasztalata és empatikus képessége segítheti önt abban, hogy átlássa a szövevényes ügyet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma ne hozzon döntéseket a megérzései alapján, gondoljon át mindent racionálisan még egyszer. Szívesen áll ki másokért, és örül, ha segíteni tud, de azért húzza meg a határokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok a tennivaló, és nehezen halad a saját dolgával. Talán többet vállalt vagy kockáztatott a kelleténél, ezért kimerült, és a kelleténél ingerültebb a környezetével. Rosszak az előérzetei, állandó aggodalom vagy féltékenység kínozza. Miért nem tisztázza a félreértéseket?

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold még a Bika jegyében áll, a Vénusz pedig maradt az Oroszlán jegyében. Könnyedén fel tud lelkesedni egy ügyért, de ne engedje, hogy túlságosan távol tartsák a többi feladatától, kötelességétől.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön szeret egyedül, tiszta fejjel dönteni, azt viszont kifejezetten gyűlöli, ha pillanatok alatt kell fontos ügyekben választ adnia. Fogadja el a baráti tanácsot, így talán könnyebb dolga lesz, s a határidőt sem lépi túl.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, a Vénusz viszont sok energiát ad önnek az Oroszlán jegyéből. A munkájával gyorsabban halad, mint ahogyan azt gondolta volna. Az estét ne töltse egyedül, mert mélabús hangulatba kerülhet!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Igyekezzen minél pontosabbnak, és főleg diplomatikusabbnak lenni, különben kínos helyzetbe sodorhatja magát. Most jó érzékkel „szagolja ki” a pénzszerzési lehetőségeket! A fontos döntéseket viszont halassza pár nappal későbbre, akkor higgadtabban tud majd cselekedni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold ma még a Bika jegyében marad estig, de a Vénusz az Oroszlán jegyében ragyog. Ez a nap nagyon szerencsésnek ígérkezik! A munkákkal is jól halad. Délután történhet valami jelentős dolog, ami igazán boldoggá teszi.

Halak: II. 19. - III. 20.
Most különösen fontos, hogy megtalálja a közös hangot másokkal, és együtt tudjon működni a kollégáival. Legyen óvatos, mert nem biztos, hogy minden hír, amit hall, megbízható forrásból származik… Ne ítélkezzen elhamarkodottan!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: